FAQ

Waarom moet ik me eerst gratis registreren om de show te kunnen streamen?

Goeie vraag! Om de show te kunnen bekijken, moet je hem eerst aanschaffen. En om ervoor te zorgen dat je de show maar één keer hoeft aan te schaffen, wordt je aanschaf gekoppeld aan een persoonlijke gebruikersaccount. Meer informatie over je account op Lubach TV en de privacyvoorwaarden van dit platform kun je lezen in de privacy policy

Hoe kan ik de show aanschaffen?

Op twee manieren: je kunt de show voor €3.99 aanschaffen en hem vervolgens een week lang zo vaak bekijken als je wilt. Óf je kunt de show voor €6.99 aanschaffen en hem vervolgens zonder tijdsbeperkingen bekijken. 

Op welke manieren kan ik betalen om de show aan te schaffen?

Betalen voor de show kan met de meeste creditcards en met iDeal.

Op welke apparaten kan ik de voorstelling bekijken?

De show is exclusief te streamen via de website live.arjenlubach.nl. Op de meeste apparaten met een webbrowser kun je deze website bezoeken: laptops, pc’s, smartphones, tablets, Smart TV’s en meer. 

Waar kan ik terecht met vragen over Lubach TV?

Voor alle vragen over het gebruik van Lubach TV en het aanschaffen van de show kun je mailen naar ons support-adres .  

Kan ik de show met ondertiteling kijken?

De show is voorzien van ondertitels die je gemakkelijk aan zet.
Wanneer je de video afspeelt op je computer of mobiel kan je via het ondertiteling-menu in de player de ondertiteling aan zetten. 

Kijk je via Chromecast, dan kan je de video casten door op het Cromecast icoon te klikken en daarna via het ondertitel-menu in de player de ondertiteling aan zetten.

Wanneer je gebruik maakt van Airplay maak je via het Airplay-icoontje verbinding met je Apple TV. Zodra je bent verbonden ververs je de pagina en vervolgens druk je op de play-button om de show afspelen. Op de afstandsbediening van je Apple TV kies je vervolgens de ondertiteling door op de afstandsbediening van nieuwe versies van Apple TV van beneden naar boven te swipen en de ondertiteling op “Nederlands” te zetten. Heb je een oudere Apple TV (met een grijze afstandsbediening) dan activeer je de ondertiteling door op de 'Menu' knop te drukken.

Krijg je nog geen ondertiteling te zien op je Apple TV, dan kun je het beste de verbinding tussen de Apple TV en je device stoppen, de pagina verversen, via de player in het ondertitel-menu "Nederlands" selecteren en opnieuw verbinding maken met je Apple TV en het ondertitel-menu met de afstandsbediening te openen.